Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sugar Baby és Sugar Daddy Világ | A Milliomosok.hu társkereső blogja

Sugar Daddy

28 éves Sugar Daddy aki milliókat fizet a szexért

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat és a társkeresés ezen fajtája.

sugar daddy

Úgy gondolom 28 év pont elég volt ahhoz, hogy ha nem is a maximumot, de valamit azért kihozzak magamból. Oké, még nincsenek száz millióim, de garantáltan a semmiből küzdöttem fel magam eddig.

Maximális fordulatszám

Eredetileg autóalkatrészekkel ügyeskedtem még 2009 táján, de abból is ügyesen ki lehetett venni. Meg volt azért az 50-100 ezer naponta. Ebből jött később, hogy autókat turbóztam fel, így jártam az országot eleget.
Mára már több üzlettel rendelkezem az ország különböző pontjain, emellett egy kisebb palotával és többnyire a támogatói kapcsolataimból élek. Nincs megállás, ha azt mondom milliárdos szeretnék lenni, akkor az is leszek.

Az egyetlen gyengém

A pénzen kívül egyetlen gyengém van, azok pedig a fiatal lányok. Vicces lehet ezt hallani de bármennyire is imádom őket, nehezen ismerkedem ezért inkább fizetek a társaságért.
Sugar kapcsolatokat tartok fent, nem esik nehezemre a sugar daddy szerep, imádok költekezni. Ezen szerintem nincs semmi szégyellni való, tudnék mesélni azoknak akik szeretnének hasonlóan elérni valamit. A titok egyszerű, menni kell és csinálni, minden más csak kifogás.

Élvezetekért élek

Ha valaki megismerne, írjon a blog szerkesztőinek majd bemutatnak. Szívesen ismerek meg új embereket és ha látok bennük lehetőséget támogatom is őket. Erről szól részemről egy sugar kapcsolat. Nem kell randizni, pontosan tudom mit szeretnék. Megiszunk egy üdítőt előtte vagy megebédelünk, utazunk, aztán durr bele a közepébe.

Ahogy a mondás is tartja az a legnagyobb tolvaj, aki mások idejét lopja. Na az én időmet aztán ne lopja senki!

Nem vagyok bunkó, de utálom az elvesztegetett időt, itt mindenki pontosan tudja, hogy mit is szeretne a másiktól, nincsenek felesleges körök. Hetente, kéthetente találkozom egy-egy lánnyal kellemesen érezzük magunkat. Ha igazán megtetszik akkor nem zárkózom el a hosszabb távú dolgok elől sem, komoly fizetést adok a kiválasztott sugar babynek. Igen, pénzbe kerül, nem is kevésbe, de inkább erre költök, mint egy újabb Audira. Élményekért fizetni nem szégyen!

Jön és megy

Több üzletet csináltam már, többnyire Apple üzleteket, elhiheted van benne bőven. Mondhatnám, hogy ingatlan helyett fektess nyugodtan Apple-be. Az igazat megvallva, az elmúlt időszakban kicsit meggondolatlan voltam, sokat akartam meg is lett az ára.
Buktam vagy 20 milliót, de nem számít, fel kell állni, csinálni kell. Nem panaszkodhatok, hiszen én szállítom az országháznak a telefonokat. Amellett azért megvettem egy luxus Audit, tévét 1,5 millióért és az elsők között iPhone X-et. Elmentem hetente luxus szállodákba, csak étteremben étkezem, édesapám is kapott egy Mercit. Persze fontos a kultúra is, csak VIP rendezvényekre járok. Néha úgy érzem szétszakad a fejem, de hát így megy ez, ha az ember nyitott szemmel jár a világban. Tervezni kell! A következő tervem egy Tesla X lesz, élek-halok értük.

Ki kell tudni maxolni az életet!

Folytatás hamarosan…

13 hozzászólás

13 Comments

  1. Kitti

    2022.04.20. at 19:29

    Én szívesen meg ismerkednék veled és érdekelne hogy milyen céljaid vannak még az életben.

  2. Anikó

    2022.07.21. at 18:30

    Szia Anikó vagyok.Szívesen beszèlgetnèk veled.Kívàncsi vagyok a hangodra lelkedre .Ha te is szerecc szeretve lenni itt vagyok.Keressük egymàst puszika.

  3. Szasza

    2022.08.03. at 10:47

    Szia. Szívesen megismernélek, hogy minőségi időt tölthessünk együtt

  4. Lili

    2022.08.05. at 12:52

    Szívesen megismerkednék veled.Érdekesnek tűnsz és ami tetszik hogy nem vagy hétköznapi sem átlagos ??

  5. Illés Nikoletta

    2022.10.12. at 12:32

    Szia keress fel kérlek vagy írj rám fbn ott látod q képeimet is..nikoll Illés.

  6. Rab Nikol

    2022.10.20. at 17:48

    Szia:)szívesen megismernélek:)rymee256@gmail.com

  7. Zachar Henrietta

    2023.03.08. at 14:00

    Szia kedves!☺️ Ha meglehet téged még ismerni annak örülnék, tetszik az őszinteséged, emellett veled izgalmas lehet minden perc ????

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még szintén kedvelheted

Sugar társkeresés téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar társkeresés téma

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.

Sugar Daddy

Bizony, Laura tanulmányait nem a diákhitel, hanem én fedeztem. De ez csekélység részemről, hiszen jóval többet áldoztam rá, mint pár milla diákhitel. És minden...