Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sugar Baby és Sugar Daddy Világ | A Milliomosok.hu társkereső blogja

Adatvédelmi irányelvek modell munka

Milliomsok.hu. -n keresztül , székhelye: 8440 Herend Rózsa u.29, mint a blog.milliomosok.hu weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: üzemeltető) garantálja a bízott személyes adatok biztonságát és védelmét, teljes mértékben összhangban a 1383/2004 / EK rendelettel. (EU) 2016/679 az egyének védelméről a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad mozgása vonatkozásában (a továbbiakban: GDPR), valamint 18/2018 Z.z. a személyes adatok védelméről és egyes jogi aktusok módosításáról.

A WEBOLDAL BIZTONSÁGA

A blog.milliomosok.hu webhely biztonságos, titkosított SSL kapcsolatot használ, amikor a felhasználó személyes adatokat csatlakoztat és továbbít, amely megakadályozza, hogy harmadik felek hozzáférjenek a továbbított adatokhoz, miközben azokat továbbítják az Interneten, és ezeket az adatokat harmadik felek módosítják. A személyes adatokat tartalmazó operátor adatbázisokat titkosítás és nem nyilvános hozzáférési adatok védik a legújabb műszaki szabványoknak megfelelően.

Jelentkezés RÉSZLETEK

A blog.milliomosok.hu webhely meglátogatása és további használata során a felhasználó kapcsolatba léphet az Üzemeltetővel a Jelentkező részben, és személyes adatait megadhatja neki a kapcsolatfelvételhez. A személyes adatok szolgáltatása önkéntes. Ebben az esetben a felhasználó által szolgáltatott adatok feldolgozásának jogalapja az üzemeltető jogos érdeke, hogy kapcsolatba lépjen a felhasználóval, és bármilyen választ vagy tanácsot adjon.

SZEMÉLYI ADATOK, AMELYEKET A FELHASZNÁLÓ SZERINT ÁTAD A KEZELŐNEK:

* név és vezetéknév [szükséges]
* e-mail cím (kötelező)
* telefonszám [szükséges]
* Pár sor magadról [szükséges]
* képek feltöltése [szükséges]

CÉL

A felhasználó személyes adatainak feldolgozásának célja a visszakapcsolás a felhasználóval.

Részletes Jelentkezési Adatok

A blog.milliomosok.hu, / docs ürlap (https://docs.google.com/forms/d/1DnduOe5E3hqEIHPLx92R0gQDfVAgeYlem5YaLuixqmA/prefill) webhely meglátogatása és annak további használata során a felhasználó kapcsolatba léphet a jelentkezési részben szereplő szolgáltatóval, és személyes adatait megadhatja neki, hogy felmérje és elemezze a felhasználó alkalmasságát a Milliomosok.hu . virtuális barátnő feladatkörre. A személyes adatok szolgáltatása önkéntes. Ebben az esetben a felhasználó által szolgáltatott adatok feldolgozásának jogalapja a gazdasági szereplő jogos érdeke, hogy kapcsolatba lépjen a felhasználóval a szabadúszó szakma közvetítésének lehetőségéről.

SZEMÉLYI ADATOK, AMELYEKET A FELHASZNÁLÓ SZERINT FELHASZNÁLNI A FELHASZNÁLÓ SZERINTI SZEREPLŐRE:

* teljes név [szükséges]
* e-mail cím (kötelező)
* honnan dolgoznál [kötelező]
* hány éves vagy [szükséges]
* telefonszám [szükséges]
* város [szükséges]
* kivel laksz [szükséges]
* van-e barátod [szükséges]
* dolgoztál erotikus területen [szükséges]
* van-e ezek közül bármilyen eszközöd [szükséges]
* mennyit szeretnél havonta keresni [szükséges]
* számla képes vagy-e  [szükséges]
* Castingra és szerződés aláírására mikor tudsz eljönni [szükséges]
* milyen nyelveken tudsz? [szükséges]
* milyen képeket, videókat webkamerázást vállalsz [szükséges]

* amiket vállalok [szükséges]
* akt és fehérnemüs fénykép [szükséges]

CÉL

A felhasználó személyes adatainak feldolgozása célja, hogy munkalehetőséget adjon / megismerje felhasználót a meghirdetett virtuális barátnő állás miatt.

HOGYAN KAPCSOLATKÉRT

Ha általános kérdései vannak a rólad gyűjtött szolgáltatásokkal vagy információkkal kapcsolatban, és hogyan használjuk őket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a casting@milliomosok.hu címen,

Megpróbálunk ésszerű időn belül válaszolni. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor. Ha elégedetlen a válaszunkkal, lépjen kapcsolatba a megfelelő adatvédelmi felügyelő hatósággal.