Csatlakozz hozzánk

Szia, mit keresel?

Sugar téma

elindult a sugar akadémia

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.

Bevezető

Bármilyen furán is hangzik, ezt az akadémiát nem viccnek szántuk. Egyfajta nevelési, tanácsadási szándékkal jött létre azoknak a hölgyeknek, uraknak, akik modern gondolkodásúak és elfogadták, hogy a világban kialakult egy új szemléletű társas kapcsolat, mely kölcsönösen előnyös mindkét fél számára. Ezt a kapcsolatot a köznyelv Sugar kapcsolatként említi. A Sugar Baby és Sugar Daddy szókapcsolat annyira elterjedt, hogy már a Wikipediában is külön magyarázatuk van.

Először is tegyük tisztába mit jelentenek ezek a kifejezések.

Sugar Daddy

Rendszerint egy olyan jó anyagi helyzetben lévő úr, aki anyagi, vagy fizikális javakkal támogat egy fiatalabb hölgyet, akivel javarészt élettársi kapcsolatban él.

Sugar Baby

Rendszerint egy fiatal hölgy, aki jó anyagi körülményekre vágyik és olyan partnert keres, aki ezt a kényelmet megadja neki, cserébe az úr által elvárt szolgáltatásokért.

Ezek a szolgáltatások a közhiedelemmel ellentétben nem feltétlenül csak szexuális jellegű szolgáltatások lehetnek és egy társkereső oldalnak, ahogy a Milliomosok.hu oldalnak is csak addig terjed a „feladatköre”, amíg összehozza az egymás iránt érdeklődő párokat.

A Sugar kapcsolatok terjedése megállíthatatlan. De a társadalom gyakran keveri a valódi Sugar kapcsolatokat a különböző escort és prostituált szolgáltatásokkal. A Sugar Akadémia célja, hogy különbséget tegyen ezek között a fogalmak között és útmutatást adjon azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik a szó valódi értelmében vett Sugar kapcsolatra vágynak. Az oldalon igyekszünk felhívni a figyelmet az alapvető viselkedési normákra, tisztességes kommunikációra a felek között, illetve valódi sztorikon keresztül bemutatni a Sugar kapcsolatok világát, ezek által pedig normalizálni ezen társas kapcsolat formáját.

Kellemes időtöltést kíván az oldalon,

A Milliomosok.hu Csapata

Kattints ide a megjegyzéshez

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Reklám

Amik még tetszhetnek

Sugar téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat

Sugar téma

Új dimenzió nyílik a szexi egyetemisták számára, akik gazdag szeretőt keresnek Eljött a sugar daddy-k és sugar mommy-k aranykoraExkluzív kapcsolati tőke a világ bármely...

Copyright © 2022 Milliomosok.hu Blogja.