Csatlakozz hozzánk

Szia, mit keresel?

Sugar Boy

Ezért álltam Sugar boynak.

A testem, mint Dávidé, a lelkem egy lovag lelke

Baromi szerencsés vagyok, mert jó génekkel rendelkezem, és ezek miatt olyan a testem, mint Michelangelo Dávid-szobrának. Emellett hihetetlenül empatikus és alkalmazkodó vagyok, értek az emberek nyelvén: ez biztosan annak is köszönhető, hogy egészségügyi végzettségem van, és iksz ideig mentősként kerestem (csak nem találtam) a kenyeremet. A hölgyeket tisztelem, becsülöm, ha nagy a sár, leterítem elébük a kacagányom, ne piszkítsák be a topánjukat. A lírát félretéve, valóban figyelmes, kedves és udvarias vagyok.

Pár éve annak, hogy elegem lett abból, hogy éjt nappallá téve gürizek, magas színvonalú ellátást nyújtva, éhbérért. Gondolkodtam, milyen más területen kamatoztathatom az emberi testtel kapcsolatos ismereteimet, ami kevesebb munkával, és több fizetséggel jár, és még élvezem is… Akkor történt, hogy testi és mentális adottságaimat, műveltségemet (amit folyamatosan csiszolok, gyarapítok) kihasználva SugarBoynak álltam.

Mit mondjak… Nem bántam meg az éles váltást… Már számtalan SugarMommy szabadidejét tettem tartalmassá. Voltam csak kísérő, társalkodó, mikor, mi, ahogyan az aktuális főnöknő kívánta. A busás honoráriumok bizonyítják, hogy a szolgáltatásaimmal eddig minden SugarMommy maximálisan meg volt elégedve.

Bevallom, mindig szerettem a nálam idősebb hölgyeket, asszonyokat

Miért jönnek be nekem a nálam idősebb nők? Talán mert bölcsek, tapasztaltak, megmondják, mit szeretnének, elveszik, ami jár nekik és nem játsszák meg magukat. Egyenesek, őszinték, nem nyafognak. Mégis finomak, és olyanok, mint a jó bor: érettek és zamatosak. Amikor ehhez még tőke is társul, az a tökéletes kapcsolat számomra.

Régebben sokszor futottam jégre a nálam fiatalabb csajokkal. Igaz, az nem SugarMommy és SugarBoy kontakt volt, hanem szerelmi, magánjellegű. Egy idő után ráébredtem, hogy a hamvas, ropogós szűz nem jön be se így, se úgy.

Sok asszony kívánságának vetettem már alá magam. Szeretnek velem utazni, mert szinte bármiről lehet velem diskurálni, vagy hallgatok, mint a sír, és nem tolakszom az előtérbe, csak ha kifejezetten ez a Mommy-m óhaja. Nem mellesleg lakat van a számon. Jól szórakozom, és ezért még bőkezűen fizetnek is.

Szeretem a versengést, hogy több SugarBoy-jal kell a kegyért küzdenem

Szeretem az adrenalint, a kalandot és a lendületet, jobban esik, ha több befutó orra elől viszem el a „pálmát”.

Minél karizmatikusabb a hölgy, annál jobban vágyom arra, hogy engem válasszon társaságául. Ők csupa vibrálás és izgalom! Soha nem tudhatod, mi lesz a következő lépésük! Imádom!

Természetesen úriemberként azokat a cica-hölgyeket is szívesen a szárnyim alá veszem, akik mélyen belül igénylik a gondoskodást, és szeretnék ideig-óráig sutba vágni a kemény nő szerepét.

Az életem remek! Hogy meddig szeretnék így pénzt keresni? Amíg léteznek Sugar Mommy-k, akik egy Dávid-testbe bújt lovaggal akarnak randevúzni.

Kattints ide a megjegyzéshez

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Reklám

Amik még tetszhetnek

Sugar téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat

Sugar téma

Új dimenzió nyílik a szexi egyetemisták számára, akik gazdag szeretőt keresnek Eljött a sugar daddy-k és sugar mommy-k aranykoraExkluzív kapcsolati tőke a világ bármely...

Copyright © 2022 Milliomosok.hu Blogja.