Csatlakozz hozzánk

Szia, mit keresel?

Sugar Baby

Ezért lettem jómagam is Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére nyúlni.

Shh! Women's secrets. Cropped shot of female with finger in mouth. Closeup portrait of young woman is showing a sign of silence with shhh written on the finger.

Fiatal egyetemista lányként nem könnyű összeegyeztetni a tanulást, a bulikat, szórakozást, a pénz szerzést.

Sok fejfájást okoz sok fiatalnak, hogy miből éljen meg az egyetemi évei alatt. Belefáradtam az állandóságba, fiatal vagyok szórakozni szerettem volna. Mindig is szerettem emberekkel ismerkedni, szerettem a szép dolgokat, az új ruhákat, ajándékokat, bulikra járni. De ez mind rengeteg pénz, nem engedhettem meg magamnak.

Tudtam milyen életet szeretnék!

Rátaláltam egy olyan oldalra, ahol nem kell szégyenkezni, az ember önmagát adhatja, olyan emberekkel van körülvéve, akik ugyanazt akarják mint én. Szórakozni, jól érezni magunkat, élni!

Ezek az emberek ugyan úgy szeretik a fényűzést, a luxust, az ajándékokat, a bulizást, és ők ezt meg is engedhetik maguknak!

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére nyúlni. Azóta van egy új autóm, minden este étteremben vacsorázom, szórakozni, nyaralni járok. Kellemesen töltöm az időt, jó kiállású férfiakkal ismerkedem. Ők a luxust adják, cserébe a velem töltött időért. Olyan életet élek, amiről eddig álmodni sem mertem! Mindenem megvan, új ruhák, drága ékszerek, luxus nyaralások, privát bulik. Kellemes a társaságom, így a fényűzés lett az életem.

Kattints ide a megjegyzéshez

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Reklám

Amik még tetszhetnek

Sugar téma

Hamarosan…

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat

Sugar téma

Új dimenzió nyílik a szexi egyetemisták számára, akik gazdag szeretőt keresnek Eljött a sugar daddy-k és sugar mommy-k aranykoraExkluzív kapcsolati tőke a világ bármely...

Sugar téma

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.

Copyright © 2022 Milliomosok.hu Blogja.