Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sugar Baby és Sugar Daddy Világ | A Milliomosok.hu társkereső blogja

Milliomosok

Fából vaskarika – avagy az első 100 millióm története

Édesapám mondása szerint, mindenből lehet pénzt csinálni, ha ügyes az ember. Valahogy így voltam ezzel én is, úgy gondolom, ahhoz hogy egy kacsalábon forgó villában éldegélhessek elég volt az a nyolc általános.

Nem kell a papír

Habár ahogy az előző mondat is jelezte, nem igazán erőltettem meg magam a tanulmányokkal kapcsolatban, tudod kellett amire kellett, ennyi. Szokták mondani, hogy az élet iskolája tud csak megtanítani igazán arra, hogy mindenben meglásd azt, amivel előrébb juthatsz. Tudod, van úgy hogy ugrani kell, ilyen volt nekem is mikor felkértek egy vállalkozás ügyvezetőjének, persze papíron. Más dolgom nem volt, mint hallgatni.

Sokan azt hitték, hatalmas bukta lesz a dolog, de valaki ott fen t úgy akarta, hogy hamar meglegyen az első, tizedik és pár év alatt a századik millióm is. Nem volt se jogosítványom se érettségim, de egy valamihez értettem, hogyan hajtsam fel a következő százat.

Falusi szegény gyerekből egyhamar milliárdossá váltam, igaz ez nem kis egó pumpa volt.

Háztól házi sofőr

Hogy mondod meg valakiről 100 méterről, hogy kicsoda?
Megnézed milyen évjáratú az autója.

Úgy gondoltam, ha már megtehetem, mert persze megtehetem miért ne a legjobbat adjam meg magamnak, így vettem egy luxus terepjárót, mert hát el kell férni. Idővel arra jöttem rá, hogy nem élvezem már annyira vezetést, meg minek figyeljek oda ilyenekre, ha van más aki megteszi ezt helyettem is.

Reggel nyolctól este nyolcig, bármikor bárhová elvisz, ez az igazi kényelem.

Megmondom őszintén ráuntam a tornácos házakra, kellett valami extrább, így építettem egy kis kacsalábon forgó palotát. Megmondom, 200 millióba jött ki mindennel együtt.

Megadom, amit tudok
Lehet önzőnek gondolsz, de koránt sincs így, akit szeretek annak tényleg odaadom a szívem, pont ilyenek számomra a lányok. Egyetem, autó, lakás úszómedencével, naná hogy alap.
Nyaralás Maldív vagy Seychelle szigetek? Mentek amikor akartak.

Megmondom őszintén, szarul éreztem magam az első „lakásban”. Érted, most belepakolsz valamibe egy vagon pénz és még az utcára sem látsz ki? Kinek kell?

Megvettem két nagy telket az alpolgármesteri hivatal mellett fel is húztam rá az új házat, egy utcányira az előzőtől. Úgy volt kényelmes.

Valahol sajnálom azt a lakást, volt benne egy igen jó konyhabútor, fizettem érte valami öt milliót. Na mindegy, eladtam az egész kócerájt egybe mindenestül a falu másik nagyágyújának 50 millióért.

Feleségem most boldog az új villában. Végre élvezheti a normális kilátást, ahogy ő mondja: az utca emberére lát rá.

Enyém a fél falu

Lányok szerencsére befejezték sikeresen az egyetemet, úgy gondoltam, hogy segítek annyival nekik, hogy vettem pár üzletet nekik, amivel foglalkozhatnak. Ha bebuknak akkor sincs veszve semmi, majd jön a következő.

Persze gondolni kell a jövőre is, így elkezdtem kicsit átalakítani a falut, vettem pár boltot meg lakást, hogy azért legyen valamiben pénz. Csak úgy van értelme, ha forgatod, érted?
Ha majd lesznek unokák, akkor sem kell azon aggódniuk, hogy majd mi lesz velük, menjenek csak nyaralni amikor akarnak. Meg hát ügyesek ők, több van ott mint nyolc általános.

Írj hozzászólást

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még szintén kedvelheted

Sugar társkeresés téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat és a társkeresés ezen fajtája.

Sugar társkeresés téma

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.