Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sugar Baby és Sugar Daddy Világ | A Milliomosok.hu társkereső blogja

Sugar Baby

Teljesebb életre vágysz? Szerezz egy SugarDaddy-t!

Soha nem felejtem el azt a pénteki napot, amikor este korgó gyomorral regisztráltam egy milliomos társkereső oldalon, hogy SugarDaddy-t keressek magamnak.

Soha nem felejtem el azt a pénteki napot, amikor este korgó gyomorral regisztráltam egy milliomos társkereső oldalon, hogy SugarDaddy-t keressek magamnak.

Nem is értem, miért nem jutott ez a megoldás előbb az eszembe, hiszen tudtam, hogy létezik ez a luxus társkereső szolgáltatás.

Ráadásul régebben több alkalommal diákmunkában promóterként tevékenykedtem, és bizony többször is előfordult, hogy az ügyfél ágyában kötöttem ki, aki busás borravalóval díjazta profi eladási képességeimet.  Nem mellékes az sem, hogy imádom a szexet. Nyitott vagyok mindenre, persze van határ.

Azon a pénteken fordult jóra a sorsom… Akkor már napok óta alig ettem – nem túlzok, tényleg így volt! –, és totál el voltam keseredve.

A nap, amikor elhatároztam: SugarBaby leszek

Szóval az ominózus péntek. Nem akarom túlragozni a nyűgjeimet, azért sorolom fel, hogy lássátok a különbséget az akkori és a jelenlegi életem között.

  • Reggel arra keltem, hogy zuhog az eső. Persze megint beázott az albérlet, komótosan csöpögött a víz a plafonról.
  • Délelőtt új e-mail: a nyolcadik helyről is visszadobták a jelentkezésemet, mert túlképzett vagyok a meghirdetett munkakörhöz képest…
  • Délben megcsúsztam a vizes linóleumon, isteni szerencse, hogy nem ment ki a bokám, csak meghúztam kicsit.
  • Délután órákig kellett a szomszéd srác dobszolóját hallgatnom. Vékony panelfal… Ragozzam?
  • Anyám is hívott, persze megint győzködött, hogy költözzem haza, ott van munka, és nem kell albérletet fizetnem. Ja… Menjek a kétszobás szülői házba szűkölködni, meg a 8 általánost igénylő állásba a több diplomámmal, ezzel a testtel és fejjel? Aztán majd valamikor sohanapján vehetek hitelre magamnak egy nyamvadt lakást… Azt már nem!

Este már megvolt az első Sugar kapcsolatom

Koraeste főztem egy kávét (nem vagyok az a korán fekvő típus), és éppen cukrot tettem bele – full édesen szeretem a kávét, sok tejjel –, amikor beugrott a megoldás.

Nyitottam a laptopot, beírtam: milliomos férfi támogatót keresek. Rögtön kiadott egy milliomos társkereső oldalt. A regisztrációmért még ajándékot is kaptam!
Az külön tetszett, hogy a képeimmel is kereshetek pénzt. Nem is akartam egyelőre többet, de rögtön megkeresett egy SugarDaddy – ráadásul gyémánt tagsággal rendelkezett –, hogy szabad vagyok-e aznap éjjel, mert kísérnem kellene egy fogadáson. Naná, hogy szabad voltam! Igaz, a bokám kicsit sajgott a tűsarkúban, de az első SugarDaddy-vel eltöltött este, éjszaka mindenért kárpótolt. Végre szó szerint dugig teltem azokkal a dolgokkal, melyeket olyan régóta nélkülöztem… Eper, pezsgő, kaviár és egyéb úri huncutságok. És fejedelmi tiszteletdíjat kaptam.

A Sugar kapcsolat megteremti számomra a luxust – végre gondtalan az életem!

A legutolsó gyalázatos péntek óta élem a SugarBaby-k különleges, kiváltságos, öröm- és gyönyörteli mindennapjait. Más dolgom sincs mit szépnek, kívánatosnak, okosnak, odaadónak és diszkrétnek lenni, és készülni a következő randira. Meg költeni a pénzt.

Mit mondjak: az eddigi SugarDaddy-im messzemenően elégedettek voltak velem. Ez nem véletlen, hiszen szeretem ezt az életet, másrészt a társkereső oldalon olyan férfiak számára is bemutatnak, akik éppen olyan partnert keresnek, mint amilyen én vagyok. Kevés az esély a csalódásra.

Hogyan tovább?

Már a második újabb idegen nyelvet tanulom, mert tágítani akarom a lehetőségeimet: szeretnék a világ más részeibe is eljutni, hiszen hol nincs kereslet a jó SugarBaby-kre? Márpedig én az vagyok.

Összefoglalva: a Sugar kapcsolatok lehetővé tették, hogy a biztos anyagi háttérrel rendelkezzem. Ettől olyan kiegyensúlyozott lettem, mint még soha.
Hatalmas luxusapartmant bérlek, tehetem, telik rá. Mindenből a legmárkásabbat veszem, legyen az termék, vagy szolgáltatás. Megengedhetem magamnak.

A Sugar partnerek zöme elfoglalt milliomos üzletember, akinek gyors és tökéletes megoldásokra van szüksége. Hát, rajtam nem múlik.

Írj hozzászólást

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még szintén kedvelheted

Sugar társkeresés téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat és a társkeresés ezen fajtája.

Sugar társkeresés téma

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.