Milliomosok

A nemzetbiztonság nagyágyúja

Egy apa, aki felső körökben mozog és úgy éli életét, ahogy Te, lehet, sosem fogod, miközben unalmas napjain a nemzetbiztonságért felel. De ne aggódj, nem foglak lecsekkolni. Ha jó napjaim vannak, nem is érek rá az embereket emiatt ugráltatni. Márpedig nekem szinte csak jó napjaim vannak!

//Ez van, ha az embert pénznek becézik. De te hívj csak Zsoltnak!

//Árpi, Viktor, Lőrinc? Vagy ahogy csak akarsz..

// Viktor, az élet császára?

// Hívj, ahogy akarsz, úgysem fogok bemutatkozni! Hogy miért? Túl vakmerő lenne!

De ha bele szeretnél látni kicsit a mindennapjaimba, tessék, itt van rólam egy kis történet, ami után garantáltan az én életemet akarod majd élni:

Egy apa, aki felső körökben mozog és úgy éli életét, ahogy Te, lehet, sosem fogod, miközben unalmas napjain a nemzetbiztonságért felel. De ne aggódj, nem foglak lecsekkolni. Ha jó napjaim vannak, nem is érek rá az embereket emiatt ugráltatni. Márpedig nekem szinte csak jó napjaim vannak!

 Én vagyok az az ember, aki megteheti, hogy két üveg bor után rally versenyzőként repesszek végig az úton és még így is tudjam, mikor, ki fog elém lelépni a járdáról. Hogy miért? Mert ismerem az emberek észjárást. Pontosan ezért tartok ott, ahol vagyok. Nem azt mondom, hogy a világ hülye… de ismerni kell a kiskapukat és jól kell helyezkedni. Ez neked valószínűleg még csak most jön össze, főleg, ha érdemesnek tartalak a köreimbe vonni Téged.

Az elmúlt három hónapban annyi pénzt költöttem, amennyit Te talán egész életed alatt sem fogsz keresni.  Úgy gondoltam, beruházok csak úgy egy nyaralóra a magyar tenger mellett. Balatonon nyaralót venni nem is olyan menő már, de én szeretek itthon lenni, így is utazgatok jobbra-balra. Ha azt hiszed, hogy több száz millióért tiéd a nyaraló és ki is pipálhatod a dolgot, hát el kell, hogy keserítselek. Már belefutottam ebbe sokszor, de igazából a mai napig nem tudom megérteni, hogy attól, hogy vastagabb az ember, hova tűnik a stílus. Örökérvényű marad úgy látszik, de pénzért nem vásárolhatsz magadnak jó ízlést. Nekem is, még költenem kell az új vityillóra, mert olyan silány stílussal lett berendezve, hogy attól páros lábbal vágna magán eret egy belsőépítész.

Figyelni kell a lehetőségekre. Nem véletlenül mondom, hiszen emiatt tartok ott, ahol. Ilyen élet mellett nem meglepő olyan barátokra, társakra találni, akikkel előrébb juthatunk. Figyelni kell, mert a pénz magától nem áll a házhoz csak úgy. Pont így váltam egy 40 millás Porsche tulajdonossá. Mondjuk az megint más tészta, hogy a haver leendő börtön büntetését váltottam meg az ő Porsche álomautójával. Spóroltam magamnak, de nem is baj, mivel vallom magamról, vásárlásfüggő vagyok. Heti szinten alsó hangon 20-30 millió megy el… csak úgy. Nem is nagyon nézek “tévét”, de megalomán vagyok, ezért kellett az, az 5 millás “tévé” is, amit te csak döbbenten veszel észre a “médiában”, mert akkora, mint a szobád fala, és nem érted, ki az, akinek erre telik és különben is minek. Ha tv van, legyen telefon is alapon az új iPhone X-et beújítottam a család minden tagjának, csak mert megtehetem.  Gondolom most nézel, de mit tehetnék, ha heti szinten hozzám csapnak borítékban másfél millát? Ugye te is a konyhában tárolnád? 🙂

Említettem a családot. Ami mindig az első, csakis a pénz után. De ha pénz van, a család is legyen már boldog. Így ajándékoztam csemetémnek egy 5 milliós lovat, plusz a két millás felszerelést hozzá. Örült, úgyhogy örültem én is. Hát még a majd egy millás MacBook Pro-knak hogy örültek! Azért szívből remélem, a lovat többre értékelik…

Ha most azt mondod, irigyelsz, el is hiszem. De hidd el, csak egy jó meló kellett hozzá. A sajátom által több országban jártam, mint azt 20 éves fejjel remélni mertem volna. Arról már nem is beszélve, hogy úgy élhetek, mint egy kém, több útlevéllel és személyazonossággal. Egy szellem vagyok, aki a vezetők szemetét takarítja el, és mindenre van egy ember, aki pontosan tudja, ha füttyentek, jelenés van, mert dolog van. Vicc, hogy a beosztásom miatt olyan vagyok, aki félelmet kelt a gazdag népségben, de ezen már csak mosolygok. Azért ezt a sarki közértben nem kaptam volna a seggem alá. Ahogy azokat az autókat sem, amikre szert tehettem már a 90-es években, míg a nagy nyugati fejesek sem bírtak ilyen értékű kocsikkal azidőkben. Na jó, bevallom, néha én is elbukok egy-pár dolgot. 500 milliótól már olyan szépen veszek búcsút könny nélkül – hiszen tudom, hogy úgyis jön helyette hamarosan egy tíz számjegyű összeg… Okosan kell dönteni. Talán pont ezért vettem az amcsi kerületben magamnak házat 250 millióért, ha már úgyis olyan messze vagyok, akkor legalább a TV2 élő híradása alatt kiállítom a családot a riporter mögé és haza telefonálok, hogy na most akkor integessenek egyet!

Ilyen élet mellett szerinted van gondom? Félre fordíthatták, mert én azt mondom, a pénz igenis boldogít!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Válasz megszakítása

Még szintén kedvelheted

Sugar társkeresés téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat és a társkeresés ezen fajtája.

Sugar társkeresés téma

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.

Copyright © 2023 Milliomosok.hu - Sugar Daddy és Sugar Baby társkereső blogja. Designed by RendanIT

Exit mobile version