Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sugar Baby és Sugar Daddy Világ | A Milliomosok.hu társkereső blogja

Sugar Daddy

Laura tanulmányait nem a diákhitel fizette

Bizony, Laura tanulmányait nem a diákhitel, hanem én fedeztem. De ez csekélység részemről, hiszen jóval többet áldoztam rá, mint pár milla diákhitel. És minden fillér megérte, mert Laura az egyik legszuperebb Sugar kapcsolatom a számtalan év alatt, mióta fizetek a bombázóbbnál bombázóbb nők társaságáért.

Photo: Shutterstock

Bizony, Laura tanulmányait nem a diákhitel, hanem én fedeztem. De ez csekélység részemről, hiszen jóval többet áldoztam rá, mint pár milla diákhitel. És minden fillér megérte, mert Laura az egyik legszuperebb Sugar kapcsolatom a számtalan év alatt, mióta fizetek a bombázóbbnál bombázóbb nők társaságáért.   

Helló Olvasó!

A nevem nem fontos. Egy vagyok a milliomos Sugar Daddy-k közül.
A történet, amit megosztok veletek, életem egy olyan szegmensébe nyújt betekintést, amit nagyon-nagyon kevesen tudnak.

Pár szót magamról: tehetős vagyok. Nagyon. Multimilliomos. Ne csak pár millióra gondolj… Vagyonomat az ingatlanpiacnak és a tőzsdének köszönhetem. A halántékom már deresedik, jól tartom magam, bár az utóbbi időben egy kis pocakot eresztettem. Három nap alatt ledobnám, de Laura szerint brutál szexi és erotikus, így hagyom. Hadd örüljön a drága.

Háromszor váltam, mindannyiszor nagy pénzeket pakoltam az exek számláira búcsúajándékul, de nem bánom. Könnyen jött, könnyen ment. Nem áll szándékomban megint nősülni, élvezem az aranyéletet, a szabadságot. Sem időm, sem kedvem ahhoz, hogy napi hisztiket hallgassak, és olyan nemszeretem dolgokra kényszerítsenek, melyekhez nem fűlik a fogam.

Viszont a szexre és a szép női társaságra szükségem van. Nagyon is! Nem csak a napok megédesítése okán, hanem mert az üzleti tárgyalásaim elképzelhetetlenek olyan hostess nélkül, aki dekoratív, intelligens, széleskörűen tájékozott és diszkrét. Én mindent tudok róla, ő viszont nem kérdez. És ez roppant előnyös számomra.

Laura évek óta a támaszom, barátom, múzsám, szeretőm, kísérőm

Laura a kedvenc Sugar Baby-m. Dögös, okos, csupa tűz, igazi jelenség, egy fékezhetetlen vad csikó, aki csak az én tenyeremből eszi a kockacukrot. Vagy, ha úgy szottyan kedvünk, megjátssza az szende szüzet. Cserébe mindent megkap, amit csak megkíván.

Igaz, nem az egyetlen, mert van, hogy a vizsgái miatt mást viszek az üzleti utakra, vacsorákra, partykra. Nincs ezzel baj: más hűti és tölti ki a behűtött pezsgőt és suttog a fülembe mindenféle buja malacságot és prezentál spontán sztriptízt, amit különösen díjazok.

Laura jövőre végez az egyetemen, akkor elkanyarodnak útjaink, mert megesküdött, hogy amint a diploma a kezébe kerül, feladja ezt a könnyű pénzkereseti lehetőséget. Kár. Nagy kár, mert Lauránál rátermettebb SugarGörl…
Azért én reménykedem. Van keresnivalója ebben a jól jövedelmező szakmában, én legalábbis továbbra is igényt tartanék a társaságára.

Már kitaláltam a búcsúajándékát: kap tőlem egy hozzáillő, igazán csajos fürge városi terepjárót, és elviszem álmai szigetére, egy tíz napos kiruccanás keretében.

Hogyan lett Laura az én nagybetűs Sugar Kapcsolatom?

Laura három testvére közül a legokosabb, a legambiciózusabb. Hihetetlen testi adottságokkal bír – ráadásul nem fél használni ezt a brutáldögös kasznit. Tudjátok, az az igazi észbontó típus. Az XY egyetemen tanul, nagy karrier várományosa. Egyszerű, vidéki családból származik, szülei kétkezi munkásemberek, évekig kuporgattak, hogy Laura tanulmányait fedezni tudják. A család anyagi helyzete nem túl rózsás, egy-egy váratlan kiadás alaposan megbillenti a büdzsét. Szóval semmi különös, élték az átlagemberek életét.

Laura, hogy legalább a napi betevőjét fedezni tudja, már az egyetem első éve alatt munkát vállalt egy gyorsétteremben. Éjt nappallá téve tanult, gürizett, tanult, gürizett, tanult… Aztán derült égből villámcsapásként jött és csapódott be a tragédia meteora: lerobbant az édesapja…

Laurának volt választása: vagy feladja álmait, hazamegy, vagy kompromisszumot köt önmagával, és bővebben áradó, stabil anyagi forrást, pénzkereseti lehetőséget, támogatást keres, hogy fedezhesse a tanulmányait, a megélhetését, mivel az otthoni apanázst nélkülöznie kellett a továbbiakban. Ő az utóbbi mellett döntött.

Egy luxus társkereső weboldal hozott bennünket össze. Ő egyetemista lányként nagyvonalú partnert, gáláns patrónust keresett, én meg egy odaadó nőt, aki kifogástalan megjelenésű, és van esze is.

Nem ragozom tovább – Laura is milliomos 

Bárhogyan is alakuljon, mérget vennék rá hogy Laura eléri mindazt, amit megálmodott. A számlája szépen gyarapodik, pedig így sem tagad meg magától semmit. Rajtam továbbra sem fog múlni.

Írj hozzászólást

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Még szintén kedvelheted

Sugar társkeresés téma

Hamarosan…

Sugar Baby

Nem vagyok kurva de szeretem ha fizetnek a társaságomért. Itt mindenki tudja ki mit akar a másiktól, és cserébe nem félnek a pénztárcájuk mélyére...

Sugar Daddy

Fiatal, milliomos imádja a nőket és élete a sugar kapcsolat és a társkeresés ezen fajtája.

Sugar társkeresés téma

Magyarország első Sugar Baby és Sugar Daddy képzője. A Milliomosok.hu jóvoltából.