Connect with us

Hi, what are you looking for?

VIRTUÁLIS BARÁTNŐ MODELLEKET KERESÜNK (PRIVÁT EROTIKUS MODELL)


SZERETED A LUXUST ÉS SOK PÉNZT AKARSZ KERESNI?

Próbáld ki magad virtuális barátnőként / selfizz, beszélgess, készíts erotikusabbnál erotikusabb tartalmat támogató partnered részére.

Modellkedj online és tegyél szert akár nettó 600-800 ezer forintra havi rendszerességgel!

Olyan motivált, vidám, 18-35 év közötti csinos lányok számára biztosítunk pénzkeresési lehetőséget, akik örömmel mutatják meg magukat a virtuális barátjuknak, és akik szeretnek a középpontban állni.

Vállalkozásunk hosszú távú karrier lehetőséget és továbbképzéseket biztosít az igazi luxus megteremtéséhez a modelljeink életében.

Részt vehetsz privát rendezvényeinken, bulikon és exkluzív meghívásokra is szert tehetsz.

Jelentkezés: 100% diszkréció mellett minimum 3-4 sexy fotóval és rövid bemutatkozással várjuk jelentkezésed a casting@milliomosok.hu címre.

MI AZ A VIRTUÁLIS BARÁTNŐ ÁLLÁS?

Stúdióban, vagy otthon webkamera előtt játszadozó erotikus műsor, amiben a Virtuális Barátnő modell magát adja, így teljesíti a virtuális barátja vágyálmait. Privát V.I.P ügyfelek

Online modell / barátnő lehetsz egy csábítóan szexi szerepben. Webkamera előtt pózolhatsz csinálhatsz sexy képeket, videókat a virtuális pasidnak, aki támogat téged ezért cserébe.

Mi mindenben segítünk. Nem hagyunk egyedül és a legjobb ötleteket adjuk, hogy minél több pénzt kereshess és a virtuális pasid odáig legyen érted.

Ne habozz! Jelentkezz még most míg vannak szabad helyeink!
Keress legálisan rengeteg pénzt!

Jelentkezz még ma! casting@milliomosok.hu